Afla ce este Camera de Comert Romano-Britanica in UK [2022]

Camera de Comert Romano-Britanica in UK

Camera de Comert Romano-Britanica in UK este prima organizatie de afaceri care promoveaza comertul si investitiile bilaterale intre Regatul Unit si Romania.

In acest articol ne vom uita la ceea ce face Camera de Comert Britanica din Romania, obiectivele sale principale si cum poate ajuta afacerile din ambele tari.

Camera de comert britanica a Romaniei

presedinte Camera de Comert Romano-Britanica in UK [2022]

Camera de comert britanica a Romaniei este prima organizatie de afaceri care promoveaza comertul bilateral si investitiile dintre Regatul Unit si Romania. Aceasta sectiune a blogului nostru este dedicata activitatilor camerei, evenimentelor si oportunitatilor pe care le ofera membrii nostri.

Sectiunea de blog a Camerei de Comert Britanice din Romania cuprinde informatii despre:

  • Cererea de Membru
  • Evenimentele membrilor nostri
  • Oportunitatile pe care le oferim
  • Activitatile recente
  • Campaniile noastre

Ce este Camera de Comert Romano-Britanica in UK?

Camera de Comert Britanica a Romaniei este o organizatie nondenominationala, apolitica si nonprofit care are ca scop principal promovarea comertului bilateral si a investitiilor dintre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si Romania.

Camera de Comert isi propune sa fie vocea companiilor britanice cu activitate in Romania, oferind asistenta pentru intreprinderile mici si mijlocii din UK care isi desfasoara activitatea in Romania.

De asemenea, CCBR urmareste sa sprijine dezvoltarea sectorului privat romanesc prin oferirea de catre membri ai camerei lor de expertiza in diverse domenii.

Obiectivele camerei de comert britanica a Romaniei

Organizatia are ca scop principal promovarea comertului bilateral si a investitiilor dintre Regatul Unit si Romania.

De asemenea, CCBR doreste sa contribuie la dezvoltarea economica a celor doua tari si la crearea unui climat favorabil pentru afaceri.

CCBR ofera asistenta companiilor britanice care vor sa investeasca in Romania si sprijina companiile romanesti care doresc sa isi extinda operatiunile in UK.

Activitatile camerei de comert britanica a Romaniei

Camera de comert britanica a Romaniei desfasoara o activitate intensa pentru a promova comertul bilateral si investitiile dintre Regatul Unit si Romania.

In acest sens, organizatia noastra a lansat un program de initiere a afacerilor in care tinerii intreprinzatori pot beneficia de consultanta gratuita pentru a-si dezvolta ideile de afaceri.

De asemenea, organizam evenimente pentru antreprenori si oportunitati de networking, precum si sesiuni informative pentru potentialii investitori straini.

Beneficiile membriilor din Camera de Comert Romano-Britanica in UK

Membrii camerei de comert britanice din Romania au avantaje competitive in pietele romanesti si britanice, datorita acordurilor de colaborare cu alte camere de comert si asociatii afiliate.

De asemenea, odata ce devii membru, ai acces la numeroase resurse pentru a-ti identifica si exploata oportunitatile de afaceri.

In plus, CCBR ofera sprijinul necesar pentru promovarea schimburilor comerciale bilaterale intre Romania si Marea Britanie, precum si incurajarea investitiilor directe. In plus sunt interesati si de scolarizarea privata si publica pe ambele meleaguri.

CCBR este singura camera de comert britanica din Romania care detine un Departament dedicat Investitiilor (BDI), care se concentreaza pe sprijinirea companiilor britanice interesate sa investeasca in Romania.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *