Află aici despre perne auxiliare Citroen – AirPower are soluția potrivită pentru absorbția șocurilor

perne auxiliare Citroen

Nu mai e o surpriză faptul că situația drumurilor din România nu este pe placul șoferilor. Infrastructură lasă de dorit, iar cei care circulă des, știu acest lucru. Mulți condamnă conducerea și din când în când adresează câteva cuvinte dulci. Este adevărat că pe lângă disconfortul creat la impactul cu acele gropi, pot apărea și efecte secundare, printre acestea fiind defecțiuni la nivelul mașinii, oricât de puternică ar fi aceasta. Ce putem face în acest sens? O soluție smart ar fi învestirea într-un set de perne auxiliare. Ce sunt acestea și cum acționează, afli în cele ce urmează.

Pernele auxiliare sunt acele accesorii auto care au rolul de absorbi șocurile create de gropile prezente pe drumuri. PerneAuxiliare este un furnizor care comercializează aceste accesorii auto. Fie că este vorba despre perne auxiliare Citroen, Audi, BMW, Fiat etc, acestea se găsesc într-un număr mare.

Peste 300 de modele din care poți alege kitul potrivit!

Acest comerciant dispune de o gamă diversă cu peste 300 de modele de perne. De reținut că acestea sunt niște accesorii care se pliază pe un anumit model de mașină în parte, nu sunt universale. Este recomandat să cauți cu atenție în lista de pe site, înainte să plasezi comanda aferentă.

Un kit complet aferent gamei Citroen conține 2 perne auxiliare, 2 bucșe pentru poziționare, 1 spray silicon, 1 kit de pompare și instrucțiuni de montare. La nevoie se oferă și consultanță din partea furnizorilor pentru acei care doresc să-și monteze singuri kitul și nu reușesc să o facă.

Încearcă aceste perne auxiliare marca Airpower  și ai să vezi cum experiența la volan va fi una mult mai bună. Ai încredere că aceste accesorii vor contribui ca și pasagerii aflați în mașină să nu simtă acele șocuri bruște. Profită de oferta pusă la dispoziție de către PerneAuxiliare și nu vei regreta alegerea făcută, din contră vei recomanda și prietenilor aceste produse.

Care sunt avantajele aduse mașinii?

Pe lângă absorbția șocurilor provocate de gropi, aceste accesorii oferă un confort sport la deplasarea pe drumuri neuniforme, diminuează centrul de greutate la curbe, echilibrează mașina pentru acele încărcături masive și conferă o stabilitate mărită atunci când se conduce cu o remorcă, acolo unde este cazul. Acestea funcționează ca un element suplimentar, ceea ce înseamnă că preiau o parte din sarcina care apare atunci când roțile vin în contact cu denivelări.

Aceste accesorii vin la pachet cu o garanție de 12 de luni și o durată de viață garantată de producător de 4-5 ani. De asemenea, aceste perne auxiliare nu necesită omologare RAR pentru că fac parte din categoria accesoriilor auto și nu sunt prevăzute de către producătorii din industria auto.

Poți să comanzi din pagina oficială perneauxiliare.ro și să te bucuri de aceste accesorii. Ai parte de livrare gratuită la comenzile ce depășesc o anumită sumă. Nu ezita și comandă online aceste perne care pot schimba total experiența la volan.

Contact

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *