Scoala britanica la Bucuresti! British School of Bucharest (BSB) – 1st School

British School of Bucharest

British School of Bucharest (BSB) este singura scoala internatională britanica din Romania.

Scoala ofera un curriculum bazat pe limba engleza elevilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani.

Scoala britanica de la Bucuresti isi propune sa creeze cetateni globali care sunt dotati cu cunostintele si abilitatile pentru viitor. Avem nevoie de tineret instruit pentru a prospera intr-o lume in schimbare rapida.

Campusul BSB este situat in inima Bucurestiului, aproape de principalele centre comerciale si de legaturi de transport.

British School of Bucharest o reteta de succes

Scoala Britanica din Bucuresti este o scoala internationala de top, cu un accent puternic pe furnizarea unei educatii de calitate pentru studentii din intreaga lume.

Scoala ofera un curriculum excelent care ofera elevilor abilitatile si cunostintele de care au nevoie pentru a duce o viata de succes.

Lista impresionanta de absolventi a scolii include unii dintre cei mai importanti oameni din lume, inclusiv lideri de afaceri, oameni de stiinta si politicieni.

Scoala Britanica din Bucuresti este o alegere perfecta pentru familiile care doresc ca copiii lor sa obtina o educatie completa, care sa-i pregateasca pentru succesul in viata.

Ce este British School of Bucharest?

British School of Bucharest (BSB) este o scoala privata de limba engleza din Bucuresti, Romania.

A fost fondata in 2006 de doi profesori, Laura si John. BSB ofera cursuri de la nivel de baza la nivel avansat in sistemul britanic.

Scoala ofera, de asemenea, programul de gazda pentru copiii din familiile britanice care locuiesc in Bucuresti.

Scoala pune un accent puternic pe oferirea elevilor cu o predare de calitate si oportunitati de calitate pentru activitati culturale si recreative.

ISI – Inspectoratul Scolilor Independente !

Departamentul pentru Educatie al Regatului Unit a numit Inspectoratul Scolilor Internationale sa monitorizeze scolile internationale care predau curriculum in Marea Britanie.

British School of Bucharest este una dintre cele mai prestigioase scoli internationale din Romania si una dintre cele mai bune din Europa.

ISI ofera un curriculum bogat si un mediu excelent pentru ca studentii sa invete si sa se dezvolte.

In afara Regatului Unit, inspectorii respecta indeaproape liniile directoare utilizate in inspectia scolara din Marea Britanie si inspecteaza si scolile.

Acest lucru se bazeaza pe un raport care merge la Departamentul pentru Educatie pentru a se asigura ca standardele internationale sunt aliniate cu standardele britanice.

Despre scoala britanica de la Bucuresti!

Scoala are sediul in inima Bucurestiului, aproape de unele dintre cele mai bune locuri de cumparaturi, restaurante si atractii culturale ale Bucurestiului.

Personalul scolii are o inalta calificare si experienta in a oferi o educatie de calitate care sa reflecte natura internationala a scolii britanice.

British School of Bucharest este o scoala privata condusa independent si nu este afiliata guvernului britanic sau nici unei alte organizatii internationale.

ukbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *