UKBIZ : Cum sa-ti deschizi un business in UK (Marea Britanie)?

business in uk

Nu este un secret pentru nimeni ca Regatul Unit (Marea Britanie) este o destinatie populara pentru proprietarii de afaceri si antreprenorii care doresc sa se infiinteze.

In acest articol, vom explora cativa dintre pasii cheie pe care trebuie sa-i faceti daca doriti sa deschideti un business in UK.

De asemenea, vom sublinia cateva dintre beneficiile cheie ale acestui lucru si va vom oferi caâteva sfaturi despre cum sa faceti procesul cat mai usor posibil.

Deci, indiferent daca sunteti un antreprenor cu experienta sau abia la inceput, cititi in continuare pentru toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe propria afacere in Marea Britanie!

E nevoie de viza pentru infiintarea unui business in UK?

Daca doriti sa infiintati o afacere in Regatul Unit, veti avea nevoie de viza. Exista mai multe tipuri de vize pentru care poti aplica, in functie de activitatea ta de afaceri si de tara din care esti.

Ce tip de firma poti sa deschizi in Anglia?

Business Model: Cum poti sa-ti propui un business model pentru inchiderea unei firme in Marea Britanie?

Site-ul UKBIZ este dedicat ajutarii antreprenorilor din Regatul Unit (Marea Britanie) sa inceapa si sa-si dezvolte afacerile.

Acest blog va va oferi sfaturi despre cum sa incepeti o afacere, cum sa gasiti finantare si cum sa construiti o afacere de succes.

In plus, acest blog va discuta despre diferitele industrii in care intreprinderile pot opera in Marea Britanie.

Cont propriu care este un soi de PFA

Afacerile din Regatul Unit pot fi deschise in mai multe moduri, in functie de experienta si calificarile dumneavoastra.

Tipurile de afaceri includ comercianti individuali, parteneriate, societati cu raspundere limitata si PLC-uri (societati cu raspundere limitata).

Pentru a inființa o afacere în Regatul Unit, va trebui să completați următoarele:


-Un formular de înregistrare a afacerii la autoritatea locală. Acest lucru poate fi obținut de la departamentul Business Services din cadrul consiliului local sau de pe site-ul web al Registrului de afaceri din Regatul Unit.
-O declarație de înregistrare a companiei (CRS), care stabilește principalele caracteristici ale companiei și include informații despre directorii și acționarii acesteia. CRS poate fi întocmit de un avocat sau prin utilizarea unui serviciu online.
-O licență de tranzacționare pentru afacerea dvs., care este emisă de HM Revenue & Customs (HMRC). Licența trebuie reînnoită la fiecare trei ani.

  • Un raport anual pentru afacerea dvs., care trebuie transmis la HMRC în cel mult șase luni de la încheierea exercițiului financiar.
  • O poliță de asigurare care să acopere riscurile afacerii dumneavoastră. Ar trebui să obțineți oferte de la mai mulți asigurători înainte de a lua o decizie.
  • Un cont bancar pe numele afacerii tale. Va trebui să deschideți un cont curent la o bancă recunoscută.

Parteneriat general

Informatii generale privind deschiderea unui business in UK (Marea Britanie): – In UK exista o multime de companii de servicii ce ofera solutii pentru orice client.

Prin intermediul acestora, este posibil sa-ti deschizi o afacere in domeniul turismului, agriculturii, produselor alimentare si alte activitati.

In cazul in care doresti sa-ti deschizi o afacere propriu-zisa, este important sa esti atent la legislatia din UK si sa-ti stabilesc un obiectiv clar.

Pentru a te asigura ca esti pe drumul potrivit, recomandam sa consulti un business consultant care ti va indruma intr-un mod flexibil. Pentru a incepe prin a cauta informatii despre domeniu, poate fi util sa consultezi site-urile din categoria „UKBIZ”.

Cu raspundere limitata

Inainte de toate, trebuie sa ai claritate asupra dorintelor ti se potriveste activitatea in UK (Marea Britanie). Daca vrei sa deschizi o afacere de retail, aceasta va fi o investitie suficient de importanta pentru a lucra intr-un mediu concurential.

Mai mult, in cazul unei activitati economice alternative, cum ar fi cel al construirii de locuinte, exista si sanse mai mari de a obtine rezultate bune. In general, orice activitate care implica interactiona cu persoane poate fi o bucata din afacerile tale in UK (Marea Britanie).

Pentru a se putea lua decizia corecta privind activitatea pe care o propune in Marea Britanie, este important sa analizezi situatia economica din aceasta tara si sa urmareste evolutia lor geopolitica.

Deschiderea unui business in UK in cativa pasi

1. Incearca sa realizezi o analiza a situatiei economice locale in Marea Britanie. Informatii despre sectoarele industriale, comerciale si financiare care se ocupa cu business-uri din acest stat vor fi de ajutor.
2. Incearca sa obtii informatii prin intermediul unui agent economic local, folosind companiile locale cu activitati similare. Acesta va putea oferi sprijin si consultanta in ceea ce priveste deschiderea unui business in Marea Britanie.
3. Planifica activitatea ta in conformitate cu nevoile clientilor locului tau de vanzare si cauta investitori prin intermediul unei agentii de publicitate specializate in Anglia.
4. Cumpara produse si servicii locale pentru a oferi pachet complet de produse si servicii clientilor tai din Marea Britanie.

Cat costa deschiderea unui business in UK?

Deschiderea unui business in Anglia nu este de pilda foarte ieftina. In general, costurile includ: permisul de conducere, taxele locale, serviciile financiare si alte cheltuieli necesare inceperii activitatii.

Cum iti faci un business in UK?

In ultimii ani, numarul companiilor care activeaza in Marea Britanie este in crestere.

Astfel, daca esti interesat de a-ti deschide un business acolo, de cele mai multe ori iti recomandam sa studiezi regulamentele din tara in care doresti sa operate si sa faci acest lucru conform celei mai recente legislatii.

De exemplu, in cazul unei firme care activa in domeniul comertului electronic, va trebui sa fiti familiarizat cu Regulamentele privind comertul electronic si Regulamentele privind protectia consumatorilor.

Pentru a-ti creste probabilitatea de succes intr-un business din Marea Britanie, iti recomandam sa investesti in marketing sustenabil.

Acesta poate include campaniile de promovare prin intermediul social media, publicitate online si placardarea pe stradutele oraselor.

Concluzie

In ceea ce priveste deschiderea unui business in UK, este foarte important sa stii ce lucruri trebuie sa faci pentru a obtine succes.

Afara de a fi determinat si avut incredere in tine insuti si in capacitatea ta de a face ceva bun, iti trebuie sfatul unui expert care sa te indruma pe tot parcursul procesului.

Din pacate, nu toate statele au aceeasi economie si nici politica fiscal-fiscala, asa ca nu va fi usor sa faci fata tuturor obstacolelor.

Pentru a deschide un business in UK ar fi indicat sa inchegi un acord de parteneriat cu o companie locala specializata intr-un domeniu concret.

Cum iti faci un business in UK?

Daca doriti sa infiintati o afacere in Regatul Unit, veti avea nevoie de viza. Exista mai multe tipuri de vize pentru care poti aplica, in functie de activitatea ta de afaceri si de tara din care esti.

Cat costa deschiderea unui business in UK?

Deschiderea unui business in Anglia nu este de pilda foarte ieftina. In general, costurile includ: permisul de conducere, taxele locale, serviciile financiare si alte cheltuieli necesare inceperii activitatii

One thought on “UKBIZ : Cum sa-ti deschizi un business in UK (Marea Britanie)?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *