Ce suzete pot alege pentru un nou-născut? Vezi aici gama de suzete Bibs

suzete bibs little prints

Prețuirea și grija din partea mamei este elementul care marchează viața fiecărui copil, începând de la naștere și până la maturitate.

Ea oferă întotdeauna ce este mai bun pentru ca copilul ei să crească într-un mediu propice și sănătos, astfel că fericirea ei depinde de acest lucru.

În primii ani de viață a copilului, apare dilema dacă mama să aleagă sau nu suzeta și dacă suzeta este sau nu benefică.

Acest articol ajută mămicile cu câteva îndrumări referitoare la rolul și alegerea corectă a suzetei. Iar pentru a face acest lucru, uite, vezi aici gama de suzete Bibs.

Este o gamă variată de suzete de diferite culori, mărimi și materiale, perfecte pentru bebelușul tău.

Diferențele dintre tipurile de suzete

Suzeta poate fi clasificată în funcție de materialul din care este produsă și în funcție de forma pe care o are. Așadar, după material avem: suzetă din latex și suzetă din silicon.

Materialul din care este confecționată suzeta din latex este unul rezistent, elastic și moale. Suzetele din latex rezistă foarte bine la temperaturi înalte.

Totodată, aceste suzete nu conțin urme de substanțe nocive, astfel sănătatea copilului nu este expusă unui risc. De partea cealaltă, suzetele din silicon posedă aceleași proprietăți ca cele din latex. Ele sunt moi, elastice și rezistente la temperaturi înalte. Se pot folosi ambele suzete, totuși recomandabil sunt cele din latex, deoarece au un grad de durabilitate ridicat și pot fi folosite un timp mai îndelungat.

După formă avem trei tipuri de suzete: cele cu tetină rotundă, cele cu tetină anatomică și cele cu tetină simetrică.

Suzetele cu tetină rotundă sunt clasice fiind răspândite și folosite pe larg. Forma acestei suzete este naturală cu vârful rotund. Este potrivită pentru evitarea unei ulterioare afectări a cavității bucale a copilului.

Suzetele cu tetină anatomică sunt concepute pentru a lua forma exactă a gurii, evitând ulterior o presiune asupra dinților și a maxilarului.

Suzetele cu tetină simetrică sunt cele ce iau forma mai apropiată de cea naturală. Aceste suzete sunt concepute pentru reducerea presiunii ce se exercită la nivelul maxilarului în timpul folosirii de către bebeluș.

Ce suzete se pot alege pentru nou-născuți

Se recomandă cumpărarea unei suzete din latex, fiind creată din cauciuc natural. Nu va produce disconfort copilului în timpul folosirii și nu va limita funcțiile limbii. O astfel de suzetă este rezistentă și nu se va rupe foarte ușor.

Nu este recomandabil să se cumpere o suzetă dacă nu are decupajul pentru nasul bebelușului. Pot exista disconforturi în timpul folosirii, unele chiar ce țin de respirație.

Să nu să se cumpere o suzetă dacă tetina este aspră și are o structură neuniformă. O tetină corectă trebuie să aibă o structură netedă și moale.

Suzetele Bibs vin în ajutor mămicilor oferind confortul necesar și calitatea de care este nevoie pentru o folosire corectă și de lungă durată. Faci un nou-născut fericit cu o suzetă Bibs.

Pentru mai multe detalii consultați magazinul online Little Prints.

Contact

​​0725 766 847

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *