Cum să-ți protejezi mașina cu ajutorul ușii de garaj – vezi oferta la alexiana.ro

Mulți suceveni au devenit familiarizați cu pericolele ce le întâlnești adeseori în oraș. Fie că este vorba de furt sau spargere, o mașină în care au fost lăsate articole de valoare poate deveni ținta hoților. Desigur, nu este exclusă nici posibilitatea ca mașina în sine să fie râvnită de aceste persoane. Așadar, dacă deții un garaj, de ce să nu-ți faci un upgrade de siguranță?

Fie că este vorba de o casă cu un garaj anexat sau încorporat, fie că vorbim de acele garaje dintre blocuri, cert este că în garaj poți lăsa multe lucruri ce merită protejate, nu doar mașina. Prin sistemul conceput de Alexiana Group de usi de garaj, in Suceava vei putea beneficia de montarea acestora de către o echipă de profesioniști.

Folosul unei uși de garaj și specificațiile sale

Ușile de garaj au evoluat datorită tehnologiei de care dispunem astăzi, ajungând astfel de la simple bariere strict utilitare la elemente arhitecturale de valoare. Atunci când parchezi mașina în garaj, te vei putea relaxa știind că aceasta este în siguranță.

De ce ușile de la alexiana.ro? Răspunsul stă într-un singur cuvânt – calitate. Dobândirea calității a fost posibilă prin diferite criterii pe care aceste uși le îndeplinesc, datorită inovației celor de la Alexiana Group. Panourile elvețiene de tip sandwich sunt din oțel galvanizat, iar mai apoi vopsite în câmp electrostatic, pentru asigurarea unui strat de vopsea uniform, ce protejează ușa împotriva intemperiilor. De asemenea, acestea sunt umplute cu spumă poliuretanică de densitate înaltă, pentru izolarea termică și fonică, două beneficii ce ajută la atenuarea facturilor și liniștea casei. Fie că ai nevoie pentru garajul personal sau unul industrial, o astfel de ușă de garaj poate fi personalizată pentru nevoile tale.

Siguranța acestor uși este și ea un alt aspect ce ține de calitatea acestora. De exemplu, este inclus un sistem numit “degete sigure”, ce previne rănirea degetelor în timpul funcționării. Asta înseamnă că sunt prevăzute cu întăriri pe lungimea panourilor în dreptul balamalelor, pentru o prindere eficientă. De asemenea, aceste uși pot fi acționate manual sau electronic, cu telecomanda sau chiar telefonul. Materialele din care mecanismul șinelor este conceput este din oțel galvanizat  și este ajutat de role cu rulmenți și garnitură inferioară și superioară.

Pentru cei ce aleg ușile secționale, ele pot include elemente opționale precum un zăvor interior, tampoane cu arc sau ușă pietonală pentru acces facil, dar și altele. Pentru a afla mai multe despre aceste detalii și cum poți personaliza o astfel de ușă de garaj, cere o ofertă! Vei putea alege nu doar aceste opțiuni, dar și elementele estetice precum culoarea.

Comandă de la Alexiana Group!

Cu peste trei decenii de experiență, Alexiana Group poate garanta calitatea. Aici vei găsi și servicii profesionale de montare a tuturor produselor din catalogul acestora, prestând cu responsabilitate manoperele și respectând termenii limită a fiecărui proiect. Astfel, a devenit un nume cunoscut pe această nișă.

În portofoliul său vei găsi nu doar uși de garaj, ci și rulouri exterioare sau alte sisteme precum automatizări pentru porți, sisteme din aluminiu sau copertine pentru ca tu să te simți protejat în propria casă, totodată conferind acestor elemente de siguranță un aspect estetic. Descoperă acum ofertele și cere părerea unui specialist – află ce se potrivește casei tale din catalogul Alexiana Group!

Contact

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *