Disney Plus Romania si filmele pentru Romania! [2022]

Disney Plus - Romania

Disney Plus a ajuns in Romania in 14 iunie 2022, dar despre asta am mai vorbit intr-un articol anterior >>> Disney Plus s-a lansat in Romania – 14 iunie 2022!

Toate bune si frumoase cu lapte si miere curgand pe strazi. Filme si seriale bune care intra in platforma pentru a le urmari.

Ce este Disney Plus?

Disney + este un serviciu video streaming lansat de compania Walt Disney. Serviciul ofera acces la filme si seriale TV produse de studiourile Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic. Disney Plus a fost lansat in SUA, Canada si Olanda pe 12 noiembrie 2019.

In 2020, serviciul a fost lansat in Australia, Noua Zeelanda, Belgia, Austria, Elvetia, Irlanda si Marea Britanie.

In Romania, Disney + a fost lansat pe 15 septembrie 2020. Serviciul este disponibil in limba romana si costa 9,99 EUR pe luna sau 99,99 EUR pe an. Abonamentul anual include o reducere de 20%.

Disney Plus ofera acces la o gama larga de filme si seriale TV pentru toate varstele.

Cat costa Disney Plus in Romania?

Disney + este disponibil in Romania la un pret de 7,99 Euro pe luna. Aceasta suma include accesul la toate filmele si serialele Disney, Pixar, National Geographic, Marvel si Star Wars. De asemenea, utilizatorii pot viziona filme in 4K Ultra HD si beneficia de o calitate superioara a sunetului.

Ce filme sunt disponibile pentru Romania?

Disney Romania ofera acces la o intreaga biblioteca de filme si seriale pentru toti abonatii. In momentul de fata, platforma detine o gama variata de filme pentru diferite varste si gusturi.

Printre cele mai populare filme disponibile in Romania se numara: „Frozen 2”, „Star Wars: The Rise of Skywalker”, „The Lion King”, „Toy Story 4” si multe altele.

Alte tari in care este disponibil serviciul

Disney Plus este disponibil in peste 200 de tari in toata lumea, insa nu toate tarile au acces la acelasi continut. Tarile din Europa de Est, de exemplu, au un numar mai mic de filme si seriale decat tarile din Europa Occidentala.

In Romania, Disney Plus este disponibil din data de 15 septembrie 2020. La momentul lansarii, platforma oferea doar cateva zeci de filme si seriale, dar continutul a fost in continua crestere in ultimele luni.

Tarile vecine ale Romaniei, Bulgaria si Ungaria, au lansat Disney Plus mult mai recent (in ianuarie 2021), iar oferta de filme si seriale este aproape identica cu cea din Romania.

Hello Dolly 1969 disponibil Disney Plus mai putin in Romania

Salut, Dolly! 1969 este disponibil pe Disney Plus, dar nu si in Romania.

In timp ce faceam research-ul pentru articolul legat de piesa de teatru, film, piesa si plugin de wordpress Hello Dolly am descoperit faptul ca Disney Plus a blocat accesul la film din Romania.

Desi este in oferta Disney Plus vizionarea filmului Hello Dolly pentru Romania este blocat.

Mi-ar placea ca acest tip de continut sa se poata accesa cu un cost extra pentru un produs. Sa-i spunem intr-un serviciu de tip Pay per view. Inteleg ca suntem celebri pentru modul in care furam productiile, dar o astfel de blocare a accesului nu este solutia.

De ce nu avem sistem „pay per view” in cazul filmelor?!

In cazul filmelor, de ce nu avem sistem „pay per view”?
Luati Disney Plus Romania, de exemplu. Va costa doar 9,99 lei/luna pentru acces la sute de filme si seriale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sși National Geographic.

Totusi, daca doriti sa vedeti un anumit film in particular, trebuie sa platiti incă 9,99 lei/lună.
Nu e fair! Ar trebui sa avem o optiune „pay per view” pentru restul filmelor.

Concluzii

Disney Plus a sosit in Romania si a adus cu el o gama variata de filme pentru toate varstele.
Academia Disney a facut un efort considerabil pentru a include si filme romanesti in oferta, ceea ce este un pas inainte fata de platformele competitore.

In general, Disney Plus este o platforma de streaming care se poate lauda cu o calitate superioara a imaginii si sunetului, dar si cu un pret accesibil.

Daca esti pasionat de animatie, atunci iti recomandam sa iti abonezi la Disney Plus.

Veti gasi o multime de filme clasice precum „Alba ca Zapada” sau „Fantoma din Padurea Adormita”, dar si noi producatorii precum „Star Wars” sau „Marvel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *