Happy Fish TV din nou online dupa 10 ani! 2022

happy fish

La finalul anului 2021 un revenit in zona de content video Happy Fish TV!

Cine erau Happy Fish acum 10 ani?!

La inceputul anului 2007 a fost infiintata compania HappyFish Creative Studios SRL. Primul video scos sub sigla Happy Fish s-a intamplat in octombrie 2006. Conform celor spuse de unul dintre fondatori acestia nu aveau un plan de business bine conturat pentru ideea Happy Fish. (Sursa: VictorKapra.ro)

Singura lor idee era ca continutul video reprezinta viitorul si este mult diferit fata de oferta televiziunilor si internetului din 2007. Totul a inceput ca un experiment prin care sa aduca ceva nou in marea de clisee video care apareau la acel timp. 

HappyFishTV a fost in experiment care a crescut.

Happy Fish  in prezent!

HappyFish Televiziune is with Baboi Alexandru and 4 others.

În atenția oamenilor de presă, PR, comunicare, IT-iști, președinți de țară sau pur și simplu fani: Peștișorul Fericit s-a întors! Da, Happyfish TV, prima televiziune profesională de internet din România, își redeschide porțile în 2021! După ce a pus – cu succes de public – bazele trecutul internetului românesc, echipa Happyfish își propune, cu modestie, să re-contruiască viitorul comunicării online. Au aruncat pe piață Imnul Turismului, Avatarul după Oscar, seria “Soluții de criză în televiziune și publicitate” sau Imnul de Bun Simț al României, și toate celelalte izbânzi în viralitate, înroșind butoanele de Like ale Youtube-ului. Acum, cu maturitatea construită în timp în diferitele domenii din comunicare în care au migrat după prima perioadă Happyfish (perioada roz), creatorii din spatele platformei promit o serie nouă de interviuri funny, serioase, video-uri născute din imediata actualitate și orice altceva decât v-ați aștepta din partea unora ca Gojira, Cosmin Natanticu, Dragoș Mușat/ Tetelu, Bogdan Mălăele.Cu experiența și creativitatea lor bătătorită în timp și în creierele internauților, cei mai sus-menționați și-au promis să nu lase niciun subiect, oricât de dificil, pe margine – ci să îl exploateze până la dezmăț. Acestea fiind zise, sunteți invitați de echipa de creație și producție online de la Happyfish să vă instalați comod oriunde v-ați afla, să deschideți podcasturile video ale realizatorilor platformei și să ascultați minunatele întâmplări dezbătute în ceea ce urmașii noștri vor denumi, cu admirație, “a doua venire a Peștișorului Fericit” pe Pământ! Trei, doi, unu, re-start!

Happy Fish dupa 10 ani! PODCAST HappyFishTV

„La mintea lui Tetelu” – Happy Fish TV podcast

Marian Voicu este invitat în ediția de astăzi a podcastului „La mintea lui Tetelu”, găzduit de Dragoș Mușat, unde vorbește despre: Tezaurul României de la Moscova și alte subiecte interesante. Jurnalistul Marian Voicu s-a născut pe 9 octombrie 1968 la Buzău, A absolvit Universitatea Politehnică și Academia de Studii Economice. A urmat cursurile CIFAP Paris. A lucrat la TVR din 1996. A fost reporter, prezentator de știri și moderator de talk-show. A moderat dezbaterile prezidențiale din 2004. A fost ales de salariați membru în Consiliul de Administrație al SRTV în perioada 2007-2010. A filmat peste 50 de reportaje în comunitățile românești din jurul României și din Balcani, a fost primul jurnalist român care a filmat în Siberia, Sudan și Uganda. S-a implicat în proiecte privind asistența pentru dezvoltare, combaterea traficului de ființe umane, asistarea copiilor ai căror părinți lucrează în străinătate, sprijinirea jurnaliștilor români din jurul României și libertatea presei. Timp de 2 ani a realizat zilnic „Interviurile Europa FM”. A fost manager de proiect la Radio Chișinău, stație aparținând de Societatea Română de Radiodifuziune, post lansat în 2011.

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishte… Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/ Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/27383… Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul…

La cererea nimanui – Happy Fish TV podcast

În cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui” se discută despre: Muncitorii care lucrează în industria Fast Fashion, Jucării sexuale pentru animale, Profesoara care a făcut petiție pentru a scoate premierea copiilor la final de an și alte subiecte de interes. O dezbatere aprinsă s-a creat în mediul online după o petiție publică lansată de profesoara Ana-Nela Popoveniuc, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă”, din Bacău.

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishte…
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKU…
Tetelu: https://www.facebook.com/sacrosanctul…


Aproximativ discutii cu Gicu Gojira – Happy Fish podcast

Gicu Gojira tânăr

Daddy Caddy este invitatul celei mai recente ediții a podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, în care se vorbește despre: B.U.G. Mafia, Muzică, Peripeții din viață personală și alte subiecte tari.

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishte…
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKU…
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

Happy Fish continut pe Patreon!

Gojira, Tudor și Tetelu îți dau întâlnire la o ediție specială a podcastului „La cererea nimănui”, în care se discută despre „PATREON Happy Fish”.

Happy Fish este o casă de producție, creație și distribuție care facilitează dezvoltarea conținutului video pentru creatorii cu aceleași valori, preocupări și gândire liberă.

Toți realizatorii Happy Fish au control total și ownership asupra produselor pe care le realizează.

Oferta Happy Fish – Patreon.com:

 • Gojira: https://www.patreon.com/aproximativgojira
  – Youtube – Free Content Trei episoade din “Aproximativ Discuții”, pe lună.
  – Patru episoade din “Fără scuze”, pe lună.
  – RECHIN Un episod extra din podcastul “Aproximativ Discuții” exclusive pentru Patreon, pe lună;
  – Early acces, cu trei zile înainte, pentru toate cele trei episoade din “Aproximativ Discuții” postate pe Youtube;
  – Două episoade full, exclusiv pentru abonații Patreon, din podcastul “Hipstoricii” cu Gojira și Bogdan Simion, pe lună.
 • Tetelu: https://www.patreon.com/tetelu
  – Youtube – Free Content Trei episoade din podcastul “La Mintea lui Tetelu” pe lună; Un episod din podcastul “Viva Historia” cu Tetelu și Mădălin Hodor pe lună;
  – PATRON Un episod extra din podcastul “ Mintea lui Tetelu” exclusiv pentru Patreon pe lună;
  – Early acces, cu trei zile înainte, pentru toate cele trei episoade din “La Mintea lui Tetelu” postate pe Youtube;
  – Un episode extra full, exclusiv pentru abonații Patreon, din podcastul “Viva Historia” cu Mădălin Hodor și Dragoș Mușat, pe lună.
 • BOOMERUL ȘI MILENIALU’: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
  – Youtube – Free Content Patru episoade din podcastul “Boomerul și Milenialu’”, pe lună.
  – Abonament Boomerul și Milenialu’ Fan B&M – Early Acces cu douăzeci și patru de ore înainte de difuzarea episodului pe canalul de Youtube și mențiune pe genericul de final;
  – Susținător – Un episod extra pe lună, Early acces cu douăzeci și patru de ore înainte de postarea episoadelor pe canalul de Youtube și mențiune pe genericul de final;
  – Ocrotitor – Un episod extra pe lună,
  – Early acces cu douăzeci și patru de ore înainte de postarea episoadelor pe canalul de Youtube, mențiune pe genericul de final și un podcast live în fiecare lună.
  -Protector Pe lângă toate beneficiile de la „Ocrotitor”, te invităm la noi în studio să bem o cafea și să vezi live podcastul „Boomerul și Milenialu’”.
 • LA CEREREA NIMĂNUI
  – Youtube Free Content Patru episoade din emisiunea “La Cererea Nimănui” pe lună.
  – Abonament You Tube Members pentru binele Happy Fish și Content făcut de fondatori: “La Cererea Nimănui”.
  – Patru episoade “La cererea nimănui” Extra Exclusive pentru membrii Youtube care susțin binele peștișorului și ceea ce este “La cererea nimănui”.
  – Plus! Badge-uri, emoticoane, mascote și marionete și ce va să vină!

Concluzii

Stiam de Happy Fish de acum ceva ani cand faceau bucatile de film comentate de ei si video-uri funny inainte de a aparea tot boom-ul asta de producatori video pe youtube.

In primele 9 luni de la lansare, canalul Happy Fish a atins aproximativ 70.000 de abonati si a inregistrat undeva la peste 1,6 milioane de vizualizari pe luna. (Sursa: PaginaDeMedia.ro)


Publicul care gusta materialele video Happy Fish TV este unul tanar. O piata pentru care programele TV nu mai reprezinta un fundament in consumul lor de audio-video.

Revenirea Happy Fish in atentia publicului a fost binecuvantata si cu un parteneriat a acestora cu grupul Ringier. Daca in 2007 totul era doar un experiment, acum board-ul Happy Fish au inteles in ce tip de piata online au intrat!

Mult Succes HappyFish.RO!

Afla CINE s-a lansat pe 14 iunie 2022 in Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *