Cele mai importante școli britanice din Bucureşti în 2023

școli britanice din București

Fie că sunteți părinți care doresc să-și înscrie copiii la o școală de înaltă calitate, fie că sunteți dornici să aflați mai multe despre cele mai bune școli britanice din Bucureşti, acest articol vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie. 

Bucureștiul este un important centru educațional, cu un număr considerabil de școli britanice care oferă educație în limba engleză de calitate elevilor români și străini. Aceste școli sunt recunoscute pentru programa lor academică de înaltă calitate, care se concentrează pe dezvoltarea competențelor și abilităților elevilor într-o varietate de materii, precum științe, matematică, literatură, istorie și artă.

Există multe școli britanice de renume în București, oferind programe de studiu la nivel de licență și masterat. Aceste școli sunt renumite pentru calitatea educației pe care o oferă, dar și pentru rezultatele excelente ale studenților.


Iată cele mai importante școli britanice din București:

Cea mai importantă şcoală britanică din Bucureşti – The British School of Bucharest

The British School of Bucharest este o şcoală britanică de elită, situată în inima Bucureştiului. Şcoala oferă un curriculum bogat şi variat, axat pe rezultate academice şi pe dezvoltarea personală a elevilor. De la clasele primare până la liceu, toţi elevii primesc educaţie internaţională de calitate în limba engleză.

Programul academic este completat de activităţi extra-curriculare variate care îi ajută pe elevi să se descopere şi să se implice în diverse domenii. Ofertele incluzând ateliere creative, cluburi sportive şi cercuri de studiu, precum și excursii culturale și tabere de vacanță. Această abordare holistica asigurã un mediu ideal pentru ca tinerii noștri sã își gãseascã drumul spre succes în viață.

BSB – Școala Britanică București

Verita International School

Verita International School este o școală privată din București care oferă educație britanică de înaltă calitate pentru copii români și străini. Școala este acreditată de Ministerul Educației Naționale al României (MEN) și Ministerul Educației, Cercetării Științifice și Tineretului al Republicii Moldova (MECS). Verita International School a fost înființată în anul 2001 de către British Council România.

Verita oferă o gamă largă de cursuri pentru copii de la vârstele 4 la 18 ani, inclusiv programe pentru pregătirea pentru examenele internaţionale GCE A Level şi GCSE. Pe lângă asta, copiii au acces la o varietate de activitati extracurriculare, cum ar fi cluburi sportive, teatru şi muzică.

American International School of Bucharest (AISB)

AISB este o şcoală internaţională de renume, acreditată de către Comisia Internaţională pentru Educaţie (ICE) şi oferind programe educaţionale în limba engleză conform standardelor internaţionale. AISB se concentrează pe o abordare personalizată a fiecărui elev, asigurându-i acestuia un mediu în care sunt stimulati intelectual, social, emotional și fizic.

AISB dispune de 3 secţii: Early Years (preschool – kindergarten), Primary Years (grade 1-5) și Secondary Years (grade 6-12). Clasele sunt mici, cu un raport ideal elevi/profesori, iar profesorii sunt dedicate sieşi elevilor. Echipamentul didactic modern şi biblioteca multimedia completează dotarea şcolii, oferind copiilor posibilitatea de a învăţa prin intermediul unei varietăţi de metode interactive.

American International School of Bucharest (AISB)


King’s Oak British International  –  primar și gimnazial

King’s Oak British International este o școală privată de 8 clase cu program englez, care oferă o educație personalizată și oportunități academice excelente pentru toți elevii.

 
Aici puteți găsi un mediu de învățare care încurajează diversitatea și respectul față de toate culturile. Stimuleazăm excelenţa prin utilizarea unei metode inovatoare de învăţare centrata pe elev.

Regele Stejarul Şcoala Britanica Internationala a fost fondata in anul 2000 si are ca scop principal dezvoltarea unui cadru educaţional modern ce asigura pregătirea elevilor pentru cariera lor universitară sau profesionala.

King’s Oak British International

Mark Twain International School (MTIS) – primar și gimnazial

Scoala Internationala Mark Twain este o scoala primara si gimnaziala din Bucuresti, România. Aceasta face parte din oferta educațională de școli britanice din București, aducând în atenția parinților o educatie anglo-saxona de inalta calitate pentru copii de vârstă preșcolară, elementară și gimnazială.

Școala a fost fondată în 1993 de către un grup de parinți preocupați de oferirea unei alternative la sistemul educațional românesc tradițional. 

MTIS este acreditat de către New England Association of Schools and Colleges (NEASC) și este membru al European Council of International Schools (ECIS) și al Association of Independent Schools in the United Kingdom (AISUK).

Acest lucru garantează că standardele educaționale și de administrare sunt la un nivel înalt, oferind astfel copiilor o educație de calitate și oportunități extinse în cariera lor viitoare.

Programul academic al școlii include materii precum limba engleză, matematica, științe, artă și muzică, tehnologie și educație fizică, oferind astfel copiilor o educație completă și echilibrată.

De asemenea, școala oferă o serie de activități extracurriculare, cum ar fi cluburi și echipe sportive, care permit copiilor să-și dezvolte abilitățile și pasiunile lor.

Mark Twain International School (MTIS)

Avenor College – gradinita, primar, gimnalizial si liceu

Avenor College este o instituție remarcabilă în topul celor mai bune școli britanice din București. Aceasta este recunoscută pentru programa sa academică de înaltă calitate și angajamentul de a oferi o educație internațională elevilor săi.

Şcoala oferă o gamă variată de materii, predate în limba engleză, astfel încât elevii să poată să-și îmbogățească cunoștințele și să se dezvolte în mod eficient.

Părinții sunt un factor important în procesul educațional al elevilor de la Avenor College. Şcoala promovează o colaborare strânsă cu părinții, astfel încât acestia să fie implicați activ în progresul și dezvoltarea copiilor lor.

Elevii descoperă o atmosferă prietenoasă și primitoare la școală, care le oferă un mediu de învățare sigur și încurajator.

Pe lângă programa academică riguroasă, Avenor College oferă și o serie de activități extracurriculare, care permit elevilor să exploreze pasiunile și interesele lor.

Acestea pot include sporturi, arte, muzică, teatru sau proiecte comunitare, care susțin dezvoltarea completă a elevilor.

Avenor College

Concluzii

Reputația acestor școli britanice din București este solidă în rândul părinților și comunității școlare. Acest lucru se datorează calității învățământului, precum și angajamentului lor de a oferi un mediu de învățare sigur și stimulativ pentru elevi. De asemenea, aceste școli au un personal dedicat și experimentat, care lucrează în strânsă colaborare cu părinții pentru a se asigura că elevii își ating potențialul.

Un aspect important al acestor școli este angajamentul lor de a oferi o educație internațională, care să răspundă nevoilor elevilor într-o lume globalizată. Elevii au oportunitatea de a învăța despre culturi și tradiții diferite, precum și de a se conecta cu colegi din întreaga lume.

Oferta acestor școli britanice din București oferă elevilor români o educație de înaltă calitate, cu un accent puternic pe dezvoltarea competențelor și abilităților acestora pentru a se adapta la lumea globală. Acestea sunt apreciate pentru angajamentul lor de a oferi un mediu de învățare sigur și stimulativ, precum și pentru calitatea învățământului oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *