In 2022 a aparut aplicatia online de constatare amiabila in Romania pentru accidente usoare!

constatare amiabila - Amiabila.com

A aparut applicatia online de constatare amiabila in Romania pentru accidente usoare! Constatarea amiabila este un proces prin care partile din accident pot ajunge la o intelegere privind modul in care se vor despagubi.

Ce este constatarea amiabila?

In acest articol, vom discuta despre aplicatia online de constatare amiabila care a aparut recent in Romania.

Asiguratorii RCA impreună cu Biroul Asiguratorilor Auto din Romania (BAAR) au anuntat lansarea aplicatiei digitale Amiabila, care a devenit disponibila din 15 octombrie.

Aplicatia este foarte usor de folosit si nu necesita niciun fel de download. Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont, introduceti datele dumneavoastra si veti fi gata pentru a incepe procesul de constatare amiabila.

Procesul este extrem de simplu: selectati incidentul pe care doriti sa il includeti in constatarea amiabila, introduceti datele necesare (numarul de telefon, adresa email, etc.), iar apoi trimiteti formularul online catre celalalt sofer implicat in incident.

Celalalt sofer va primi un mesaj text automat in care se mentioneaza ca ati incercat sa faceti o constatare amiabila. Daca acesta accepta, veti putea

Ce este aplicatia online de constatare amiabila?

Aplicatia online de constatare amiabila este o aplicatie care permite persoanelor sa faca schimb de informatii in cazul unui accident usor.

Persoanele pot introduce date despre accident si pot vedea informatiile altor persoane.

Aplicatia este gratuita si se poate descarca de pe internet.

Cum functioneaza aplicatia?

Aplicatia este disponibila 24/7 si este foarte simplu de folosit. Tot ce aveti nevoie este un smartphone sau otableta cu conexiune la internet. Descarcati aplicatia din magazinul online al telefonului/tabletei dumneavoastra (App Store pentru dispositivele Apple sau Google Play pentru cele Android).

Inregistrati-va in aplicatie cu numarul dumneavoastra de telefon si un cod secret pe care il veti folosi pentru a va autentifica in aplicatie. Odata creata contul, puteti introduce datele de contact ale persoanei cu care ati avut accidentul (numar de telefon, adresa email).

Dupa introducerea acestor date, veti primi o notificare pe telefon/tableta dumneavoastra in care se va mentiona ca ati avut un accident. Puteti selecta optiunea „Trimite constatarea amiabila” pentru a genera documentele necesare. Documentele vor fi trimise automat catre persoana cu care ati avut accidentul, iar aceasta

Ce avantaje are utilizarea acestei aplicatii?

Aplicatia online de constatare amiabila este un mijloc eficient si rapid de a rezolva problemele legate de accidentele usoare. Acesta este disponibil pentru toate persoanele care au un dispozitiv mobil compatibil cu sistemul de operare Android.

Avantajele utilizarii acestei aplicatii sunt urmatoarele:

  • ofera o solutie rapida si eficienta pentru problema accidentelor usoare;
  • permite utilizatorilor sa comunice direct cu operatorii de asistenta;
  • este disponibil gratuit pentru oricine detine un dispozitiv mobil compatibil.


Prezentarea aplicatiei online de constatare amiabila in Romania

In anul 2022 a aparut in Romania o aplicatie online de constatare amiabila pentru accidente usoare. Aceasta este o aplicatie care va permite persoanelor care au suferit un accident usor sa isi completeze cererea de despagubire direct online, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la o companie de asigurari.

Aplicatia este disponibila atat pentru telefoanele inteligente, cat si pentru tablete si calculatoare. Persoanele care cumpara asigurari RCA de la orice companie pot descarca gratuit aplicatia si o pot folosi oricand doresc.

Pentru a utiliza aplicatia, persoana care a suferit un accident trebuie sa introduca datele personale, datele vehiculului implicat in accident si informatiile despre eveniment. Dupa ce toate aceste informatii sunt introduse, persoana in cauza poate trimite cererea de despagubire direct companiei de asigurari prin intermediul aplicatiei.

Care sunt beneficiile aplicatiei online de constatare amiabila?

In Romania, aplicatia online de constatare amiabila pentru accidente usoare a fost lansata in 2022. Aceasta aplicatie este o platforma care permite victimelor si soferilor implicati in accidente usoare sa se intalneasca, sa comunice si sa isi rezolve problemele intr-un mod amiabil.

Beneficiile acestei aplicatii sunt multiple:

  • -permite victimelor si soferilor sa se intalneasca intr-un singur loc pentru a discuta problema si a gasi o solutie;
  • -este gratuita pentru toate partile implicate;
  • -ofera o gama larga de optiuni de rezolvare a problemelor, astfel incat fiecare parte poate gasi ceea ce ii convine cel mai bine;
  • -platforma este sigura si confidentiala, protejand datele personale ale utilizatorilor;
  • -pune la dispozitie un numar mare de informatii despre drepturile victimelor si soferilor dupa un accident.

Sfaturi pentru utilizatorii aplicatiei

In 2022 a aparut aplicatia online de constatare amiabila in Romania pentru accidente usoare!

Acesta este un pas important in reducerea timpului petrecut la incheierea dosarului de asigurari, dar trebuie abordat cu atentie. Iata cateva sfaturi:

– Asigurati-va ca intelegeti cum functioneaza aplicatia. Luati-va timp pentru a citi instructiunile si documentatia disponibila.

– Inainte de a incepe procesul, asigurati-va ca toate informatiile pe care le introduceti sunt corecte si complete. Acestea vor fi verificate mai tarziu de catre expertii din cadrul companiei de asigurari.

– Raspundeti cu atentie la toate intrebarile puse de aplicatie. Again, acestea vor fi verificate pentru validitate mai tarziu.

Speram ca aceste sfaturi va vor fi utile si va vor ajuta sa beneficiati la maxim de avantajele acestei noi proceduri.

In ce situatii se poate folosi aplicatia online de constatare amiabila?

In cazul unor accidente auto usoare, aplicatia online de constatare amiabila poate fi utilizata pentru a depana situatia cat mai repede si fara a cheltui timp si bani inutili.

Este o solutie ideala pentru soferii care nu au nevoie de asistenta medicala si care pot completa formularul de constatare amiabila in doar cateva minute.

Tutorial de folosire a aplicatiei Amiabila – constatare amiabila online!

TimesNewRoman.ro: Si gluma cu Amiabila.com despre constatarea amiabila online de la TNR!

Sursa facebook TNR: Times New Roman 2.0


Din seria AUTO puteti citi si urmatoarele:

Cod rutier 2022: Obligatoriu un saculet cu nisip si o lopata pentru deszapezit!

Mercedes-Benz rulat, în leasing financiar? Iată avantajele din 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *