Mercedes-Benz rulat, în leasing financiar? Iată avantajele din 2022

Mercedes-Benz rulat -Auto Schunn

Achiziția unui vehicul rulat este deseori o soluție recomandată de specialiști. Un Mercedes-Benz rulat Certified înseamnă pentru cumpărător garanția unui autovehicul de calitate atent verificat din punct de vedere tehnic și într-o stare estetică excelentă.

Raportat la prețul unui model nou, un autoturism second-hand Certified din gama de modele Mercedes Romania este o achiziție foarte convenabilă.

Mulți dealeri auto promovează autoturisme rulate în scopul de a oferi clienților vehicule certificate, cu toate atributele și avantajele unui model performant, creat de un fabricant de renume.

Poți găsi o varietate mare de modele Mercedes rulate Certified pe site-ul auto-schunn.ro – dealer auto – cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Pentru a te bucura de o achiziție confortabilă a noului model de Mercedes-Benz rulat Certified, la Auto Schunn România poți accesa serviciul de leasing financiar.

Un astfel de instrument de plată îți oferă libertatea de a controla practic procesul de achiziție al mașinii, într-un mecanism personalizat cu rate adaptate nevoilor tale.

Avantajele unui Mercedes rulat Certified cumpărat în leasing

Numeroase afaceri care necesită un parc de autovehicule de transport sau au nevoie de autoturisme moderne și fiabile pentru deplasare, apelează la leasingul financiar. Plățile eșalonate în rate comode oferă flexibilitate și mențin un cash-flow confortabil al afacerii.

Un prim avantaj care merită menționat referitor la serviciul de leasing financiar auto pentru autoturisme Mercedes  rulate Certified este cel legat de protecția totală în caz de accident sau daune. O astfel de protecție este ideală mai ales când este combinată anumite servicii conexe.

Asigurarea auto, înmatricularea unui autovehicul nou sau vămuirea sunt servicii care pot fi oferite suplimentar de către Auto Schunn România, scutind timp și oferind certitudinea unor servicii de calitate superioară.

Sistemul de leasing financiar este conceput pentru a veni în ajutorul clienților care își doresc un contract transparent, cu  un mecanism fără costuri ascunse. Poți afla toate detaliile referitoare la încheierea unui astfel de contract de leasing financiar de la specialiștii Auto Schunn.

Costurile totale ale contractului de leasing se stabilesc contractual de la bun început și nu există comisioane sau diferite taxe ascunse care pot interveni pe parcurs.

Corectitudinea și transparența contractului de leasing financiar este deosebit de apreciată de către clienți, care au siguranța parcurgerii întregii perioade contractuale plătind rate fixe, clar stabilite de la bun început.

Cumpărarea unui Mercedes-Benz rulat Certified, folosind programul de leasing financiar de la Auto Schunn, permite eșalonarea plăților TVA pe parcursul perioadei contractuale de leasing și amânarea obligațiilor de plată respective.

După expirarea contractului de leasing financiar, și plata ultimei rate stipulate în contract autovehiculul poate intra direct în posesia ta.  Există și posibilitatea de a vinde autovehiculul și de a achiziționa un alt model preferat.

Leasing-ul si returnarea unui Mercedes-Benz rulat

Se poate returna efectiv modelul ales de Mercedes-Benz rulat după care există posibilitatea de a cumpăra un nou model. În acest fel economisești timp și bani pe care i-ai cheltui în demersul de comercializare al mașinii.

Programul de leasing financiar de la Auto Schunn este conceput pentru a ajuta clienții să beneficieze de un instrument de plată fiabil  și confortabil, inclusiv pentru modele de autoturisme rulate Mercedes Certified.

Calitatea excelentă verificată și certificată de specialiștii Mercedes este un argument în plus pentru achiziție în leasing financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *